• Véres széklet - Mi okozza?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A férjem széklete kicsit véres reggelente, amitől nagyon meg vagyunk ijedve. Van amikor nincs neki csak 2-3 naponta széklete, de akkor nehezebb is neki. Most úgy gondoltam, hogy itatok vele gyógynövényes teát, amire az van írva, hogy máj és gyomortisztító, kicsit diétásabbra vesszük az evést. Szeretnem megtudni, hogy mi okozhatja és esetleg elmúlhat-e magától, ha odafigyelünk mindenre.

        WEBBeteg szakértő válasza a aranyér témában

        A naponkénti ülőfürdő és aranyér elleni krém használata mellett egy fizikális vizsgálat mindenképpen indokolt a háziorvosnál. A leggyakoribb ok a végbélrepedés vagy az aranyér, de egyéb szervi eltéréseket ki kell zárni. Alkalmazzanak probiotikus kúrát és székletlazítót is.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2012. február 10., 08:17; Megválaszolva: 2012. február 13., 11:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: