felkarcsont vállizületet alkotó végének törése

Tisztelt Dr Úr! Köszönöm e témában írt válaszát. A további kérdésem az, hogy négy hét után a szorító kötést levették és a röntgen az mutatta, hogy szépen gyógyult a törés és gyógytornát javasoltak. Én tornáztatom is a karomat, erősítem. A kérdésem az, hogy van itthol egy BioBeam 660 tip. készülékem azzal kezelhetem-e? Mert nem szeretném, hogy esetleg rosszat tegyek magamnak. Köszönettel várom a válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza a vállsérülés témában

A megfelelő válaszhoz ismerni kellene a gyógyulás fokát. Ha tényleg jól gyógyul, akkor azt javaslom, hogy egyenlőre csak tornáztassa. Ha jelentős javulást észlel és nincs panasza, akkor 3-4 hét után a mozgás tökéletesítéséhez és az izomerő visszanyeréséhez alkalmazhatja a készüléket.

Kérdés: 2012. február 04., 05:56; Megválaszolva: 2012. február 06., 17:05
Kérdések és válaszok: Elsősegély, sérülések
Csípőtörés
lábsérülés
Lább forrázás
Nyakcsigolyatörés
Homlok sérülés