Cérnagiliszta irtas

Kedves Doktor Úr! Cernagilszta fertozessel kezelnek mar tobb honapja. E het elejen 3napon at 1x1 vettem be es a 4.napon is mozgo gilsztat lattam a szekletemben. Tovabba hasi panaszaim vannak, hasmenes hasi diszkomfort erzes es viszketest is. Adagolast illetoen szeretnek erdeklodni, mert a vermox szedeset kovetoen jobban leszek de a baj nem oldodik meg teljesen. Mikor vehetnek be megint a vermoxbol? Varjam meg igy is a ket het szunetet? Probaltam a Szent László Korhaz szakambulanian erdeklodni de sajnos sikertelenül. Köszönöm a választ elore is

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pék Tamás válasza féreg témában

Tisztelt Kérdező!

Sajnos az újrafertőződés sem ritka ezekben az esetekben. A ruhák, ágyneműk kifertőtlenítése, fokozott kézhigiéné, rövidre vágott körmök segíthetnek. A Vermox szedése után még előfordulhat féreg ürülése. Előírás szerint két hét szünet után kellene ismételten bevenni, bár egy nem felszívódó gyógyszerről van szó.

Tisztelettel:

Kérdés: 2020. február 29., 22:11; Megválaszolva: 2020. március 10., 10:04
Kérdések és válaszok: Élősködők
Furcsa széklet
Körülbelül fél éve erős hasmenésem van időnként. Görcsös, erős fájdalommal jelentkezik. A székketemben apró, babnyi, illetve annál nagyobb...
Bélféreg - hogyan kell szedni a...
Udvozlom! Pár hete megfigyeltem, hogy néha fehér, néha szezammagra emlékeztető kisebb nagyobb darabkák vannak a székletemben. Így egyből...
Féreg
Kérem segítsen! Nagyon komoly féregfertőzésem van, hónapok óta küzdök vele. Sikerült ürülnöm, kiirtanom egy részét.Fotókat is készítettem...
Fonalféreg
Tisztelt Hölgyem/Uram! A mai székletem tartalmazott egy hosszabb fonalra hasonlító vékony csíkot. Lehetett ez féreg vagy ez normális jelenség? ...
Végbéltáji viszketés
Tisztelt Doktor Úr! Szerettem volna nagyon részletesen leírni a problémám de sajnos itt nem adott a lehetőség! 2019 július 30án fedeztem fel...