"rossz íz" nem maradhat

Tisztelt Doktor úr! Igen kínos kérdéssel fordulok önhöz, amit a saját nőgyógyászomtól személyesen nem mertem megkérdezni. Körülbelül egy éve rossz ízű a nemi szervem (izzadtsághoz hasonló) a párom állítása szerint, pedig sok gyümölcsöt eszek, egészségesen étkezem és napi 2-3 liter vizet megiszom, igényes nő vagyok. Mikor hüvelyfolyásom volt (diabéteszes vagyok, így sajnos többször is előfordul ez), kaptam rá tablettát, a folyás elmúlt de az íz maradt mindig. A diabéteszem rendben van, jók az eredmények. 3évig szedtem fogamzásgátlót, ezt abbahagytam mivel hüvelyszárazságot okozott a végefelé, de ez a probléma rendeződött azóta. Nem tudom mit tegyek, de ez így nem maradhat tovább. Kérem segítsen, hogy mivel lehetne ezt az ízt megszüntetni, nem akarom hogy a kapcsolat rovására menjen.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a folyáspanasz témában

Kedves Kérdező! A panasz elkerülésé állítsuk helyre tartósan a szövetek normál biológiáját. Kérjen a patikában külső intim lemosót és a normál tisztálkodás után használja. Olvassa el a használati utasítást. Kérjen egyúttal hüvelyi protexint, sokféle van. Indulóban 5 napon át naponta egyet helyezzen magasra fel hüvelyébe, majd hetente kettőre, idővel heti egyre ritkítsa használatát egyszer és mindenkorra.Így a szövetek kémiája és biológiája, egyben védekezőképessége fertőzések ellen teljes lesz. Az "íz" is normálissá válik.

Kérdés: 2019. szeptember 28., 20:18; Megválaszolva: 2019. szeptember 29., 13:07
Kérdések és válaszok: Elhízás
Pajzsmirigy ?
Stroke után hízás
Miért hízok?
Cukobetegség
Mitöl dagad be a lábam?
Tisztelt Doktor Úr/Nő! 60 éves, nyugdíjas nő vagyok, 158cm magas és 130kg. Magas vérnyomásomra évek óta szedek gyógyszert. Nem rég, körülbelül...