A nagyon gyors fogyás nem árt?

Üdvözlöm önöket. A kérdésem az lenne hogy ha kettő hónapig erős fogyókút végzek, akkor az visszafordíthatatlan kárt nem okoz? Ezt szeretném csinálni: Kettő hétig nem eszek. A kettő hét után naponta csak 500kalóriát eszek, és napi 1 órát sétálok a teljes fogyási idő alatt, azaz kettő hónapig. És ebbe a kettő hónapba úgy számoltam hogy (8000kalória kg 1kg zsír, 1 órás gyaloglás meg 500kalória, a napi szükséges kalória szint meg kg 2500) -30000k égetnék el összesen a 60 nap alatt a gyaloglással. -35000k égetnék el a kettő hétig tartó koplalással. -67500k égetnék el a napi 500kalória bevitellel(a 2500 helyet) és a napi 1 órás gyaloglással. Ez összesen -17Kg. Ekkor lennék kb 100Kg. És még hozzá teszem hogy ezt a fogyást csak egyszer végezném el, és utána teljesen normálisan ennék. 2500 kalóriát naponta. A válaszukat előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza a koplalás témában

Kedves Kérdező! A leírt fogyókúra első lépésem, a "kettő hétig nem eszem" igen veszélyes, ilyen ajánlást nem tudom hol talált. Ha ezt egyáltalán be tudná tartani, akár életveszélyes állapotba is kerülhet. Elméletben, amit a további lépésekről leírt, a napi 500 kalória bevitel csak szoros orvosi felügyelet alatt végezhető. Ilyen energiabevitel mellett már nem biztos, hogy képes volna fizikai terhelésre, mint az egy órás gyaloglás. Javaslom, hogy keressen fel dietetikai tanácsadást, vagy a néhány helyen működő fogyókúrával foglalkozó belgyógyászati osztályt.

Kérdés: 2014. október 28., 03:16; Megválaszolva: 2014. október 29., 12:08
Kérdések és válaszok: Elhízás
Pajzsmirigy ?
Stroke után hízás
"rossz íz" nem maradhat
Miért hízok?
Cukobetegség