Labor vizsgálat

Szeretném megtudni, hogy értékeim alapján kell-e további vizsgálatra mennem, vagy nem nagyok az eltérések és ne foglalkozzam vele. A beutalót nőgyógyászom adta. Minden évben megyek rákszűrésre és ő elküld laborvizsgálatra is. Eltérő eredményeim: GPT: 41 jó eremény: 4-38 Neutrphil % 38, 700 50, 000-70, 000 Lymphocyta% 47, 700 25, 000-40, 000 Monocyta% 8, 500 0, 000-8, 000 Neutrophil 1, 730 G/l 1, 800-6, 300 Az első érték az én értékem a mellette lévők pedig a megadott jó értékek Tisztelettel és köszönettel: Mengyiné

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a labor témában

Kedves asszonyom! A labor alapján vírusfertőzés gyanúja merül fel, de a pontos véleményhez ismerni kellene a tüneteket, a vérvétel okát. Háziorvosa tudja eldönteni a kórtörténet ismeretében, hogy kell-e további vizsgálat vagy kontroll.

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2010. augusztus 31., 13:29; Megválaszolva: 2010. szeptember 01., 12:12
Kérdések és válaszok: Egyéb
Vérvétel eredménye
Üdvözlöm! Szíves segítségét szeretném kérni vérvételi leletem kiértékelésében 32 éves férfi vagyok. Az eredményeimben van pár...
Azi Sandoz
Tisztelt Doktornő! Múlthéten elkezdett fájni a torkom, nem foglalkoztam vele különösebben, aztán egyre rosszabb lett és a hétvégén már elkezdett...
Lacsony Neutrophyl szám
Üdvözlöm! Voltam vér és vizelet vizsgálaton, csak ez a 3 sor mutat eltérést. Ezt melyik orvossal kell kivizsgáljam? ...
Alhasi fájdalom
Kedves Doktornő! Alhasi-hasi fájdalmaim már hónapok óta tartanak. Ezek a vizsgálatok történtek sorrendben: -Ultrahang: bal oldali retropeitonealis...
Miért ég az egész testem az egész...
Tisztelettel üdvözlöm.az én problémám az volna.hogy az egész testemen ég a bőröm melkasom lábaimon hátamon szédülök néha homájosan látok a...