• Gyakori szédülés: mitől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves doktor!

        15éves lány vagyok.Sokszor megszoktam mostanában szédülni és egyre erősebbek ezek a szédülések.Gyakran fáj a fejem is és nemtudom ez mitől lehet szeretném kideríteni hogy ez minek a jele. Kérem segítsen megtalálni a választ

        Nagyon köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves 15 éves lány!

        Érdemes felkeresned a gyermek háziorvosodat, ugyanis a panaszaid mögött sokféle ok állhat. Lehet vérszegénység, alacsony vérnyomás, vércukor, de neurológiai oka, stb. is lehet. Egy rutin fizikális vizsgáklat és egy rutin labor sokat segíthet.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-22 10:23:59; Megválaszolva: 2010. február 22., 10:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: