• Miért szédülök?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Nő! Úr!

        Jó egy évvel ezelőtt egy teljes nap többször is szédültem. Akkor megvizsgált az ügyeletes orvos, vérnyomásom rendben volt, sőt inkább mindig is alacsony. A diagnózis az volt, hogy fokozott stressz alatt voltam. Másnap már nyoma sem volt a szédülésnek és azóta sem volt hasonló. 

        A múlt hét folyamán viszont minden előzmény nélkül újra elkezdtem szédülni. Nappal ritkábban,  inkább este és főleg reggel a legerősebb.Voltam megfázva az elmúlt hetekben, de rendbe jöttem,  a fülemben sem érzek semmi különöset, a stressz sem több mint máskor. Egészégesnek érzem magam, nincsenek káros szenvedélyeim. Nem értem, hogy mitől van a szédülés most már napok óta. Más tünetem nincs. Ha kivizsgálásra mennék, hova kéne mennem, hogy a legkevesebb  tortúrával kiderüljön van-e valamilyen betegségem. Vagy ha én is tehetek ellene, akkor milyen vitamint szedjek. Mi okozhatja és elmúlhat-e orvosi segítség nélkül?      

        Kérem a tanácsát.

        Köszönettel:

        Zsuzsa

           

         

         

         

         

         

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves Zsuzsa!

        A szédülés oka lehet a vérnyomásproblémán kívül vércukorprobléma, a nyaki izmok merevsége is okozhatja, fertőzés, vérszegénység, neurológiai ok, stb.

        A kivizsgálás menete általában úgy néz ki, hogy elsőként háziorvosnál történik egy rutin labor és fizikális vizsgálat, ennek eredményétől függően a háziorvos vagy kezelést indít vagy továbbutalja  a megfelelő szakrendelésre.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-15 10:36:31; Megválaszolva: 2010. február 15., 10:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úr! Gyerekkorom óta vékony testalkatom van, 30 éves létemre kezdtem neki az itthon végezhető sportoknak vagy kinti futásnak, de továbbra is rajtam van néha az erőtlenség levertség és a testtömegem sem akar elmozdulni 60-62...
        Tisztelt szakértő sajnos nagyon nehezen megy a számolás visszafele eggyátalán nem megy a szorzotábla se fejben kizárt hogy kitudok valamit szamolni szorzással osztással a boltban nemtudom összeadni a termékek árát és nemtudom mennyi jár vissza...
        Tisztelt Doktornő! Kb 1 éve kezdődött nekem életem első alvásparalízise! akkor még csak havonta 1-2x jelentkezett! Elkezdtem járni pszihologushoz felfedte az okát és egy időre abba is maradt! Ezután elmentem balaton soundra és kábítószert...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés