• Lehet, hogy szívinfarktus?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Édesapám 63 éves lesz. Három napja étvágytalan, a mellkasánál és a gyomorszájánál gombócot érez és időnként ez erősen szúr neki,  valamint mindez kisugároz a hátra és a kezére. Fizikai terhelésre nem fáradékony, de egyik este láza is volt. Különösebb betegsége nincsen, de erős dohányos. Mire utalhatnak ezek a tünetek, hova forduljunk segítségért?

        Válaszukat előre is köszönöm!

        Ilcse

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        A leírt panaszok alapján belgyógyászati kivizsgálás indokolt. Keressék fel háziorvosukat. Elős lépés a dohányzás teljes elhagyása legyen, csak káros hatásai vannak.


        Kérdés: 2010-02-08 20:59:40; Megválaszolva: 2010. február 08., 20:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: