• HIV fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm Dr Úr! Olyan ügyben szeretném megkérdezni önt, hogy ön szerint az itt: https://neotest.hu/termek/hiv-gyorsteszt-20-db-os/ található gyorstesztek, illetve az ehhez hasonló tesztek, amiket lehet vásárolni, jelen esetben ennél a cégénl, Mennyire megbízhatóak, mennyire adnak pontos eredmény? Gondolom az erre szakosodott egészségügyi intézményeklben is használnak ilyen fajta teszteket.? Szóval igazából arra lennék kiváncsi, hogy ha otthom elvégezhető lenne ezáltal a teszt által, akkor az mennyire lenne megbízhaztó eredmény? Válaszát, s segítségét előre is köszönöm! Üdvözlettel!

        Dr. Papos István válasza a Hiv témában

        Ezek a tesztek egészségügyi intézmények számára vannak kifejlesztve, nem otthoni használatra. Használatuk laboratóriumi körülményeket és egészségügyi hozzáértést igényelnek!


        Kérdés: 2020. június 29., 16:58; Megválaszolva: 2020. június 29., 22:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: