Hideg fájós láb

Tisztelt Dr.Nő, Úr! Hetek óta éreztem időnként szúró fájdalmat a bal térdhajlatomban hátul. Kellemetlen volt, de nem vészes, jött és ment. Aztán egy hete takarítás után sokkal jobban kezdett fájni, nem csak a térdhajlat, hanem a comb hátulja, a vádlim és a térdem belső oldala, nem is nagyon tudtam ráállni. Napok múlva se múlt el, mivel féltem hogy talán trombózis lehet, magánúton csináltattam egy vénás ultrahangot a lábamról, ami semmit se mutatott. Nem is dagad, nem piros. Ez egy hete volt, de a helyzet nem javul, hol jobban, hol kevésbé, de fáj, merev, nehezen tudom kinyújtani, tegnap óta pedig térdtől lefelé elég hideg is, sokkal hidegebb mint a másik lábam. Mit tegyek, lehet mégis trombózis, dagadás nélkül? Milyen vizsgálatra lenne még szükség? Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza Térdfájás témában

Kedves Kérdező!

A beteg vizsgálata nélkül nem lehet egyértelműen állást foglalni. Leírt panasza alapján több minden is felmerül. Térdfájdalmát okozhatja Baker cysta. A hideg végtag hátterében keringési zavar állhat fenn. Az életkora és a tünetek alapján érszűkület lehetősége csekély. Javaslom egyrészt, keresse fel háziorvosát , illetve térdizületi és lágyrész ultrahang vizsgálat is szóba jön.

Kérdés: 2020. május 04., 17:52; Megválaszolva: 2020. május 05., 20:28
Kérdések és válaszok: Egyéb
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?