• Gyomorégés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Pár éve vannak refluxos panaszaim. Nem túl komolyak, inkább csak az esetleges hétvégi tivornya után szoktam jobban érezni. Így eddig nem is fordultam vele orvoshoz. Épp egy ilyen csendesebb időszak volt mostanában. Péntek délután, hogy feldobjam kicsit a szexuális együttlétet, kipróbáltam a Viagrát. Tényleg jó gyógyszer, mintha 20 évvel fiatalabb lettem volna. A gondok ezután kezdődtek. A gyógyszer beszedése után egy jó órával kezdett el égni a gyomorszáj környéke. Ahogy jött az este, egyre kínzóbban. 21 óra körül már többször hánynom is kellett. Egész sötétbarna volt a színe. A reggeli székletem pedig szurokfekete. Gyanítom volt egy kis vérzés. A kérdésem az lenne, hogy okozhatta e a Viagra ezt a heves rohamot, vagy csak szerencsétlen egybe esés? Mert van még a levélen 3 szem gyógyszer amit jobb ha kidobok? Egyéb mellékhatás némi arcpír volt. A vérnyomásom 135 körüli. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Plósz János válasza a reflux témában

        A Viagra simaizom-ellazító hatású, így a reflux létrejöttét provokálhatja, de a vérzést nem írnám annak a számlájára. Érdemes lenne egy gyomortükrözést elvégeztetni és ha nincs semmi komolyabb, a tabletta továbbra is használható (esetleg panaszvezérelten savcsökkentő is segíthet).


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2017. november 27., 19:03; Megválaszolva: 2017. november 28., 15:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó napot Doktor Úr! Kiderült, hogy várandós vagyok :) , a férjem pedig utána olvasott a macskatartás veszélyeinek.Pl.: Toxoplazmosis. Valóban veszélyes nekem a macskánkkal együtt élni? Ha elmegyek az orvosomhoz, ő automatikusan elküld majd a...