Femyflo? Babatervezés?

Kedves Doktor Úr! 2 hete Femiflot szedek heti 1 alkalommal, még van egy szem erre a hétre, péntekre. A felírt 4 szemből a férjemnek is adtam egyet, Ő Canesten kenőcsöt is használ biztos, ami biztos alapon most. Gomba-gyanúra kaptam ezeket, illetve 10 szemes Gynoflor kúpot is kell használnom, melynek a hét végére kell elfogynia. Babatervezésben vagyunk november vége óta, ez a gomba-gyanú kicsit bezavart. Kérdésem lenne, hogy a Femiflo beszedését követően kell-e külön várni, hogy kiürüljön a szervezetemből, lehet-e bármilyen hatása a babatervezésre? A január 22-29-ei dátumok lennének ebben a hónapban a megfelelő napok a próbálkozásra és érdekelne, hogy ezt már meg lehet-e tenni a gyógyszer és a kúpok elhasználása után? Köszönöm válaszát! Egy "aggódó" hölgy

Dr. Tekse István válasza gomba témában

Kedves Kérdező!

Nem kell várni, nyugodtan próbálkozzanak.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2016. január 18., 11:46; Megválaszolva: 2016. január 19., 18:20
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lép hiányából fakadó eljárás
Herpesz vírus (vérvétel)
Kérdőjeles probléma
Mai válaszra kérdés
Allergi miatt szenvedek tanácsot...