hormonok 42

Tisztelt Doktor úr! Februárban volt egy nem fejlődő terhességem aminek már az első hetekben vége lett. Aztán egy hónapig szedtem fogamzásgátlót, ami alatt gyakran vérezgettem. Júniusban HPV NA-t azonosítottak isoprimosine kúrát kaptam, három hónap múlva ellenőrzés és újra kúra, aztán echinácia cseppeket kellett szednem.Decemberbe lesz újabb ellenőrzés. Továbbra is nagyon szeretnénk babát. A progeszteron szintem alacsony, a megfogant terhesség előtt is az volt. Most együttlét után kb középidőben véreztem, eddig sosem. Elmentem az orvosomhoz megvizsgált, UH-t készített, nem talált rendellenességet. A menstruáció előtt több alkalommal, most is barna pecsételés jelentkezik, ami aggaszt. Mit javasol, menjek vissza a nőgyógyászatra vagy érdemes lenne gyógynövényekkel barátcserjével, palástfűvel kísérletezni? Egy EÜ szűrésen egy másik nőgyőgyász 27mm aptikus, ezt írta a papírra, de nem mondott semmit tavasszal. Aggaszt az utóbbi időben felszedett 8 kg is. A cél érdekében a kávéról is leszokom.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza gyermektervezés témában

Kedves Kérdező!

Leírása alapján meddőségben járatos nőgyógyász és endokrinológus felkeresését javaslom, hogy minél hamarabb a szervezete megfelelő legyen egy terhességre. Ezen esetben a HPV jelenléte nem számít.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. november 18., 08:33; Megválaszolva: 2015. november 25., 11:20
Kérdések és válaszok: Egyéb
Vállalhatok-e gyereket 46 évesen?
Kedves Doktor Úr! 46 éves vagyok. Van egy 23 éves és egy 16 éves fiam. Spontán szüléseim voltak. Új párkapcsolatban élek. Jelenlegi párom 41...
Nyelőcsővel lehet a baj?
Pecsétviaszgomba fogasztása
Labor leletek értelmezése