fulzugas mitol lehet?

Kedves Doktorno! 1 evvel ezelott kezdotek a tuneteim, amik a kovetkezok voltak: Pulzalo fulzugas, rosszulletek, migrenes fejfajas, fejemben nyomaserzes, nyaki fajdalom, szorongas. Egy nagyon stresszes idoszakot eltem meg akkor es elek is meg a mai napig. Akkor elmentem orvoshoz, aki elkuldott engem vervetelre, nyaki er uh-ra, nyaki rontgenre, es persze ful orr gegeszetre, majd koponya mri-re. Az eredmenyeim sorra negativak lettek, de a tuneteim nem valtoztak. Teljesen el vagyok keseredve, mert nem tudom hova tovabb? Olvastam, hogy az agyi erek elvaltozasa is okozhat ilyen tuneteket. Talan ott lehet a baj? Vagy igaza van az orvosoknak, hogy a folytonos stressz az okai mindennem? Az MRI kimutatja az erek elvaltozasait, vagy csak az MRA? Valaszat nagyon koszonom! Uvozlettel: Anita

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza fejfájás témában

tisztelt Érdeklődő!

nincs sükség MRA-ra, ilyen panaszokat az agyi erek elváltozásai nem okoznak, esetleg maximum fülzúgást, a többi panaszait nem. Minden bizonnyal az ön esetében stresszről, szorongásról, hangulatzavarról van szó. A szorongás jellemzően ilyen tüneteket okoz.

Bizzon az orvosában, higgyen neki- az, hogy orvostól orvosig, vizsgálatról vizsgálatra járkál, csak fokozza a szorongását. Gondolja át, hogyan rendezze át az életét, mit/kit engedjen el, hogy nyugodtabb legyen, és keressen olyan mindennapos tevékenységet, ami feltölti, kikapcsolja, örömet okoz. Csak ebben az esetben számíthat gyógyulásra.

Kérdés: 2015. szeptember 22., 15:01; Megválaszolva: 2015. szeptember 22., 20:48
Kérdések és válaszok: Egyéb
Arcrandulas
Tisztelt Doktorno! Nagyon koszonom jotanacsait! Ugy erzem, Doktorno sokat segitett nekem a valaszaival. A neurologiai szakrendeles utanra kertem egy...
Tovabbi jelek?
Kedves Doktorno! Koszonom szepen a valaszat. Sajnos tovabbi jelek mutatkoznak. A kez es labfajasom, enyhe kezremegesem is megvan. De kb 4-5 napja faj a...
Nem múló aggódás
Tisztelt Doktornő! Már írtam Önnek néhányszor a február végén kezdődő megfázás után fejfájás szédülés témakörben. Nem várom el, hogy...
Alacsony EGFR-epi
Magas konjugált bilirubin