fénylő pontok

Kedves Doktor Úr/ Doktor Nő! Az elmúlt 2-3 hónapban jelentkezett a következő probléma. Amikor felkelek az ágyból hirtelen vagy amikor leulok valahova es ragyujtok egy cigarettara akkor hirtelen elkezdek feher pontokat latni a perifarian kivul es kozben elbambulok... olyan erzes mint ha megszedulnek.. Ez pont ugyanaz az erzes mint amikor sokaig fejen all vagy kezen all az ember es elkezdnek fele villogni ilyen pontok.. nalam azert ennyire nem erős és gyorsan el is tűnik, de mégis megremiszt mert korabban ilyen egyaltalan nem volt a 3 ev dohanyzas ota. Es legfokepp akkor jon elo ez.. de ha allva dohanyzok akkor soha.. midig csak akkor amikor hirtelen leulok A lepcsore es ragyujtok, ahogy beleszivok a cigibe, már jonnek is a pontok. Azt is hozza kell tennem a pontos valasz erdekeben, hogy 3-4 eve bipolaris depressziora szedek antidepresszanst es antipszichotikumot, nagyon keveset sportolok es sokat fekszem.. sovany testalkatom van es nem eszek sokat, vizet azonban 3-4 litert iszom egy nap. Ezen felul nagyon sok stressz ér és ért az elmult evben.. Nagyon hipohonder vagyok. A kerdesem csak az hogy ez egy komoly problema? Lehet el kene mennem vizsgalatra? Vagy lehet ezen valtoztatni? Pl az eletvitelemmel, stressz csokkentessel? Egyebkent egszseges vagyok, a munkat birom, szedem a gyogyszereket a depressziora de most ez a dolog remiszt mert akarhanyszor leulok (nem allok) es ragyujtok, jonnek a pontok es a szedules. Válaszával es segitsegevel megtisztel! Előre is Köszönöm! Ádám

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza szédülés, látászavar témában

Kedves Kérdező!

Panaszát okozhatja vérnyomásingadozás, de lehet az egyik gyógyszer (olanzapin) mellékhatása is. Javaslom, hogy amikor a leírt tüneteket észleli, mérje meg a vérnyomását, valamint keresse fel kezelőorvosát a gyógyszeres kezelés megbeszélése céljából.

Kérdés: 2015. február 27., 08:23; Megválaszolva: 2015. március 02., 18:13
Kérdések és válaszok: Egyéb
Post covid nehézlégzés
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Izomrángás