Véredmény véleményezés

Tisztelt dr Balogh Andrea Doktornő! Kétéves unokám ősztől bölcsődés. Többször volt felső légúti betegsége. Broncho Vaxomot rendeltek immunerősítés céljából. Többször szedett antibiotikumokat, váladékoldót. A legutóbb csúnya - szinte bordópiros kiütései keletkeztek, láza nem volt - diagnózi: vírus okozta kiütés. Ennek kapcsán elküldték vérvételre. A véreredményei: (csak az eltéréseket írom) Thrombocyta szám: 513 G/L ref.érték: 150-400 MCHC: 334g/L ref.é.: 270-290, MPV: 7, 6 fL ref.é.: 8-13, Absz.lymphocyta szám: 7, 5 G/L ref.é.: 0, 6-3, 4, Neutrophil% 28, 4% ref.é.: 40-74, Lymphocita% 58, 7% ref.é.: 19-48, Vérsejtsüllyedés 16 mm/h ref.é.3-8. Kérdésem: mi az ön véleménye erről a véreredményről.Szükséges-e további valami más irányú vizsgálat? Köszönöm a válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Balogh Andrea válasza vérkép témában

Kedves Kérdező!

A vérkép vírusfertőzést mutat. Amennyiben szépen gyógyulnak a kiütések nem szükséges újabb vizsgálat.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2015. február 26., 09:51; Megválaszolva: 2015. február 27., 19:28
Kérdések és válaszok: Egyéb
Post covid nehézlégzés
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Izomrángás
Serum Calcium