1 hozzászólás • Oldal: 1 / 1 Batrafen hüvelykrém menzesz alatt

Tisztelt Doktor úr! Hüvelygombát igazolt nálam a levett kenet minta. Batrafen hüvelykrémet kaptam 6 db applikátorral. Tegnap az első adagot elhasználtam, ma úgy tűnik megjön a menzeszem legkésőbb holnap. Kérdésem menzesz alatt használható-e a hüvelykrém (nagyon minimális vérzésem van), vagy várjak a további 5 adaggal a menzesz végéig? Ugye annak nincs értelme, hogy most elhasználjak 2 adagot, 5 nap múlva pedig 4-et? Ezzel a megszakítással használna egyáltalán a krém? Köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a hüvelygomba témában

Kedves Kérdező! Amíg gyér vérzése van, haználja a krémet, erős napokat hagyja ki, a szer megszakítva is hatásosn lesz. A kúra után vissza kéne telepíteni az ugyancsak elpusztuló hasznos hüvelyi védő tejsav baktériumikat valamelyik recept nélkül kapható hüvelyi probiotikummal Olvassa el a használati utasítást.

Kérdés: 2014. augusztus 13., 17:31; Megválaszolva: 2014. augusztus 13., 19:13
Kérdések és válaszok: Egyéb
allergia vagy más
Bizsergés végtagokban
Van-e teendőm a köv. vérkép...
Beütöttem a fejem