Levofloxacin Sandoz

Kedves Doktor Úr/Nő! Levofloxacin Sandoz szedése alatt való alkoholfogyasztás gyengítheti annak hatását?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pék Tamás válasza a antibiotikum témában

Tisztelt Kérdező! A gyógyszer mellékhatása lehet esetleges májkárosító hatás, aminek biztos nem tesz jót az alkohol. Mértékletes alkoholfogyasztás valószínűleg nem befolyásolja a gyógyszer hatását. Tisztelettel:

Kérdés: 2014. április 16., 18:16; Megválaszolva: 2014. április 19., 21:34
Kérdések és válaszok: Egyéb
irritábilis bél szindróma
visszatérő hasmenés
Fehérvérsejtszám eltérések mire...
KÖLDÖK körüli égő érzés