Intim együttlét gyógyszerérzékeny hölggyel

Kedves Doktornő! Jómagam 32 éves férfi vagyok, Syncumart, Digoxint és Metoprololt szedek. Kedvesem meglehetősen érzékeny, egy Algopiryn is hasproblémákat okoz nála. Eddigi együttléteink során semmi tünet nem jelentkezett. Kérdésem, hogy a spermával - bármilyen módon -átadott ható- vagy hordozóanyag okozhat-e problémát? Ha érzékenységből fakadó probléma nem is jelentkezett, okozhatnak -e ezen gyógyszerek hatóanyagai egy egészséges embernél bármiféle gondot? Válaszát köszönöm, üdvözlettel: Zoltán

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Csuth Ágnes válasza gyógyszerhatás témában

Nincs oka aggodalomra, a gyógyszerek ily módon nem okoznak túlérzékenységi reakciót.

A szájon át/vénásan, stb. alkalmazott gyógyszerek egészséges embernél előfordulhat, hogy mellékhatásokat, intolerancia reakciókat okozhatnak, de ez előre nem megjósolható, és egyedileg változó, de a partner által szedett gyógyszerek nem okoznak a sperma révén ilyen hatásokat.

Kérdés: 2012. június 06., 11:06; Megválaszolva: 2012. június 07., 11:02
Kérdések és válaszok: Egyéb
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg
Orvosi vizsgálat
Segítség kérés