cymbalta hasfájás

Tisztelt Doktornő! Köszönöm az előző válaszát! Már két hete szedem a Cymbalta gyógyszert (30-as) , és rendszeresen fáj a hasam. Lehet-e a gyógyszer mellékhatása, van-e esély rá, hogy elmúlik, vagy még nem hatott a gyógyszer és inkább ideges hasfájás lenne, ami nem lenne szokatlan nekem. Válaszát köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza gyógyszerhatás, mellékhatás témában

Tisztelt Kérdező,

Jellemző módon az antidepresszánsok mellékhatása az első néhány napon jelentkezik, majd elmúlik. Előfordul azonban, hogy tartósan megmaradnak mellékhatások. És persze elképzelhető az is, hogy a hasi fájdalom lelki eredetű. Így hát azt lehet mondani, hogy a változás iránya talán megadja a választ.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2016. január 02., 16:42; Megválaszolva: 2016. január 03., 10:00
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
antidepresszans
Tisztelt Doktornő! Ocd-re valamint depresszióra írt fel az orvos antidepresszanst (Mirzaten) és Rivotril-t. Kérdésem az lenne hogy kötelező ezt...
Antidepresszáns - szex?
Mitől van az, hogy egyáltalán nem kívánom a szexet. Amióta megszülettek a gyermekeim azóta érzem ezt. Nagyon szörnyű, mert állandó konfliktust...
Antidepresszáns
Tisztelt doktor úr! Én egy 20-éves fiatal ember vagyok, és antidepresszáns gyógyszert kell szednem, napi egyszer: sertralin ratiopharm 50...
Lágy széklet
37 éves vagyok és antidepresszans Serlift szedését követően (kb 4 hete szedem) a székletem lágy (folyékony de összetartó) állagú. 90% reggel...
Reggeli rosszullét
Tisztelt Doktornő! Olyan problémám van, hogy már hosszú ideje reggel nagyon nehezen kelek, remegek, émelygek, hasmenésem van, iszonyatosan izzad a...