• Szem alatti sötét karikák

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Úr! A szemem alatt sok éve már, hogy sötét karikák vannak, ami egyre jobban zavar. Folyton azt kérdezik, hogy fáradt vagyok, rosszul aludtam? Holott ha sokat alszom, és pihentnek érzem magam a karikák akkor is látszanak. Vérvételnél a vérképen jó szokott lenni. A kérdésem az lenne, hogy mi okozhatja a sötét karikákat? Esetleg v.mi szervi bajt jelenthet? És mit tudok ellene tenni? Esetleg létezik-e valamilyen krém, vitamin, aminek a hatására a karikák nem látszanak annyira. Korrektort használok, de azzal se érem el a kívánt hatást. válaszát előre is megköszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a karikás szem témában

        Kedves Kérdező! Ez alkati tulajdonság is lehet, nem kell feltétlenül betegséget keresni a háttérben. Oka lehet pl. vashiány vagy egyéb ok miatt kialakult vérszegénység, allergiás alkat, hormonális okok, számítógép előtt ülés.


        Kérdés: 2012. május 16., 13:43; Megválaszolva: 2012. május 17., 10:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: