szépészeti beavatkozás

Tisztelt Dr. nő! A szemeim körül sötét karikák vannak.Szinte gyerek korom óta. Ma már nagyon zavar a dolog.Sőt mondhatom hogy annyira hogy ez már nem egészséges.Semmi nem bizonyúlt hatásosnak.. Az édes anyámnak is hasonló. A kérdésem az hogy létezik e beavatkozás ami enyhitheti a sötét karikákat?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza a karikás szem témában

Tisztelt Kérdező! A szem alatti sötét karikákat hátterében genetikai tényezők állnak, hisz édesanyjának is hasonló panasza van. Nagyon nehéz befolyásolni, lehetséges hialuronsavas vagy saját zsírral való feltöltés(mellyel kiemelik a besüppedt részt, ami a sötét árnyalatot okozza) vagy lézeres beavatkozás(mely az erekre hat, ha a sötét színt az áttetsző erek okozzák), de ezek általában elég drága és nem túl egyszerű, mellékhatásokkal is bíró beavatkozások.

Kérdés: 2011. december 15., 16:15; Megválaszolva: 2011. december 19., 08:58
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Zsírmirigy kifakadása
Vitilligo, vagy más betegség jele ez
Bőrbetegsèg,szàjzùgnàl kiütès
Mi a teendő?
makkon gyulladás szerű hámosodás