• Magas páratartalom káros-e

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Éedeklődnék, hogy a 78-80%-os páratartalom ami a munkahelyemen van jelenleg, okozhat-e mellkasi fájdalmat és nehézlégzést. Fizikai munkát végzek és mióta ilyen megas a pára, bizony a mellkasom olyan mintha valaki rátelepedett volna és nehezen kapok levegőt.Sajnos minden nap rosszabb. Eddig ilyen tünetemnem volt, egy hete érzem. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Molnár Dóra válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! A panaszai hátterében sokféle ok állhat, nem csak a szokatlanul magas páratartalom. Javaslom, hogy mindenképpen keresse fel családi orvosát, aki kikérdezés és fizikális vizsgálat után meghatározza a további tennivalókat, például EKG és mellkasi röntgen vizsgálatra is szükség lehet. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 05., 16:46; Megválaszolva: 2012. március 06., 20:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: