• Alhasi lüktető érzés

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        A napokban tünt fel, hogy alhasi tájékon a szeméremdomb felett, rendszertelen, szemmel látható lüktető érzést tapasztalok. Ez nem az ütőér, amiket már olvastam. Ez egy nagyon furcsa érzés és magánszemélyként, ideg összehúzodásra hasonlít, nem vagyok orvos, viszont erre tudnám hasonlítani. Már nagyon idegesít, kb. 2 napja jelentkezett. Nincsen semmilyen betegségem. Nem volt nemi betegségem sem, nem szültem még. Mi lehet ez? Jó lenne ha valaki tudna egy megnyugtató választ adni, vagy javasoljon valamit. Választ előre is köszönöm! Biuska

        Dr. Boros Miklós válasza a hasi lüktetés témában

        Tisztelt Kérdező! A hasizomzat akaratlan összehúzódásait látja. Önmagában ez a tünet nem utal betegségre. Tartson egy magnézium tartalmú vitaminos kúrát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. február 23., 22:07; Megválaszolva: 2012. február 27., 09:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: