Sugár-fertőzés

Tisztelt doktor NŐ/Úr! A 25 éves fiam 3 hónapot töltött Fukusimától (JAP) keletre, 500 km-re. Mint tudjuk márciusban volt a földrengés és tcunami. (reaktor robbanás is) Mostanában gyengeség érzés, hátfájás, és fáradékonyságra panaszkodik. Kérdésem, hogy érhette-e sugárfertőzés? Ki kell vizsgáltatnom és ha igen hol? Köszönöm megtisztelő válaszukat!

Dr. Boros Miklós válasza sugárfertőzés témában

Tisztelt Kérdező!

Nem a sugárfertőzés az első szóba jövő ok. A leggyakoribb a krónikus stressz okozta kimerültség. Szedjen vitaminkészítményt és minden nap mozogjon legalább fél órát. Sajátítson el relaxációs technikát. A háziorvos segítségével legyen egy rutin labor és pajzsmirigyfunkció.

Kérdés: 2011. december 20., 09:23; Megválaszolva: 2011. december 21., 13:32
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lábon folt
Folt lábon
Kullancs csípés
D vitamin tuladagolas
Macskakarmolás
Tisztelt Címzett! A hétvégét Balatonon töltöttem, ahol megkarmolt véletlen (kollégám rajtam keresztül emelte fel) egy cica. A cica egészségesnek...