• Méregtelenités

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor méregtelenitö kurát szeretnék tartani ugy ,hogy egész nap csak rostos narancsot meg ásvány vizet iszom. kérdésem az lenne hány napig kell és milyen idö közönként csinálni . elöre is köszönöm válaszát.

        Dr. Boros Miklós válasza a tisztító kúra témában

        Kedves Kérdező! Az Ön által végzendő kúra hatásossága orvosszakmai szempontból kérdéses. A javaslatom, hogy a hétköznapokban folytasson egy egészséges táplálkozást és minden nap mozogjon legalább fél órát, ne pedig kúraszerűen próbáljon meg drasztikus lenni. Tartós sikert az életmódváltás jelent.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 25., 09:15; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 15:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés