aerobikos torna

Hetente 1-2-szer járok aerobikos tornára. Afogászati panaszaim továbbra is fennálnak társítva egy kis arcüreggyulladással amit röntgen kimutatott, még orvos nem látott valamint a végbél viszketés is megvan.Időpontom van a bőrgyógyászatra. Azt szeretném kérdezni hogy ezekre a problémákra, fejfájásra, valamint kétoldali petefészek gyulladásra (gyógyszer mellet) hogyan hat a torna? Olyat hallottam hogy nem jó.Igaz?

Fülöp Nikoletta Alexandra válasza edzés és betegségek témában

Tisztelt beteg!

Nekem úgy tűnik, hogy egy egész gyulladás sorozat zajlik a szervezetében, ami legyengíti a teste ellenálló képességét amúgy is. A torna további terhelést jelent szervezetének. Nem tilos tornázni, de én inkább a gyulladások orvoslását tartanám elsődleges szempontnak.

 Fülöp Nikoletta Alexandra
Fülöp Nikoletta Alexandra Gyógytornász, Manuálterapeuta, Sportoktató
Kérdés: 2012. október 27., 16:03; Megválaszolva: 2012. október 29., 07:32
Kérdések és válaszok: Egészséges élet
Feketeköménymag fogyasztása
Laktóz és fruktóz intolerancia...
POTS - Az állapot, amire minden orvos...
Lehetséges cukorbetegség ?
Vérnyomás-problémák