Csekély esély?

Tisztelt Doktor/nő! Lázas, hidegrázós betegséggel kerültem vévételre, (sok epekövem van) a tumor market 19-9-es érték a normális ezerszerese lett. Ismétlés lesz, ha tb már engedi (több hét) érdemes-e fizetős szűrésre menni, é s van-e esély arra, hogy ez nem az, ami? Köszönöm a választ

Dr. Nagykálnai Tamás válasza tumormarker témában

Sajnos igazán nem nagyon értem a kérdéseket.

Lázas, hidegrázós betegséggel került a (nem tudom hová) , meg epekövei is voltak.

A CA 19-9 érték állítólag az ezerszerese lett - csak ezt sem írja konkrétan.

Az bizony nagy bajt jelent.

Volt egy vastagbél-daganata már előzőleg?

Próbálom kitalálni a problémát, de nem megy.

Érzem, hogy valami nagy baj van.

Írjon.

Kérdés: 2011. április 18., 19:27; Megválaszolva: 2011. április 23., 20:31
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
Aggódom a nővérem miatt!
Tisztelt Dr-nö! A nővérem problémaja a puffadás volt! Csináltak Nála külömböző vizsgálatokat.Kiderült, hogy a máján ciszta van és még...
CA 15-3 // 34, 30 U/mL //
Tisztelt Doktor Nő! Tisztelt Doktor Úr! Kérem szíveskedjen tájékoztatni, mit jelent a fent nevezett vizsgálat? Az én eredményemnek mi a...
Mi a bajom?
A tumormarkerek száma a kétszerese a szervezetben a koleszterinem nagyon alacsony az orvosom mégsem küld sehová mit tegyek?
Megelőzésre kemot?
üdvözlöm! A tumormarker értékeim magasabbak lettek, mint kellene ezért az orvosom megelőző kemoterápiat javasolt.Erről még nem hallottam. Miért...
Laboreredmény: hasnyálmirigyrákot...
Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Édesapámnak volt egy gyomorműtétje rosszindulatú daganat miatt, ami már áttétet adott a nyirokmirigyekbe is. Jelenleg...