• Mellrák kemo nélkül

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm. Édesanyám skizofrén betegségben szenved, kizáró gondnokság alá van helyezve. A gyámhivatal rendelte ki. 4 év alatt soha nem vitte orvoshoz, ennek eredménye egy előrehaladott mellrák lett. Anyukám egyedül el, önellátásra képtelen Szociális otthonba illetve kórházba nem akar bemenni, egyetlen kérése hogy ne mozdítsuk el öt a házból. Kemoterápiás kezelést elutasította, amit én sem szeretnek hogy kapjon. Kérdésem az lenne milyen természetes gyógymódot lehetne megpróbálni illetve mire lehet számítani a jövőben. Természetesen sejtem:( Az orvos letrozol tablettát irt fel. Illetve ez a gyógyszer mennyire fog segíteni az állapotán? Most meg panasz mentes, nem faj semmilye. Köszönöm

        Dr. Tóth Judit válasza a emlőrák témában

        Kedves kérdező! A gyógyszerből arra következtetek, hogy a daganat érzékeny hormonkezelésre. Az, hogy mennyire fogja kontrollálni a betegségét, attól függ, mennyire markáns ez az érzékenység. Előbb utóbb érzéketlenné válik majd a daganat a hormonkezelésre, ez lehet évek, vagy hónapok csupán. Ezen most ne gondolkozzon, lehet évek mulva más kezelési lehetőség is rendelkezésre fog állni.


        Dr. Tóth Judit
        Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus Itt kérdezhet

        Dr. Tóth Judit

        Kérdés: 2016. december 09., 00:29; Megválaszolva: 2016. december 09., 05:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: