Mellrák kemo nélkül

Üdvözlöm. Édesanyám skizofrén betegségben szenved, kizáró gondnokság alá van helyezve. A gyámhivatal rendelte ki. 4 év alatt soha nem vitte orvoshoz, ennek eredménye egy előrehaladott mellrák lett. Anyukám egyedül el, önellátásra képtelen Szociális otthonba illetve kórházba nem akar bemenni, egyetlen kérése hogy ne mozdítsuk el öt a házból. Kemoterápiás kezelést elutasította, amit én sem szeretnek hogy kapjon. Kérdésem az lenne milyen természetes gyógymódot lehetne megpróbálni illetve mire lehet számítani a jövőben. Természetesen sejtem: ( Az orvos letrozol tablettát irt fel. Illetve ez a gyógyszer mennyire fog segíteni az állapotán? Most meg panasz mentes, nem faj semmilye. Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Judit válasza emlőrák témában

Kedves kérdező!

A gyógyszerből arra következtetek, hogy a daganat érzékeny hormonkezelésre. Az, hogy mennyire fogja kontrollálni a betegségét, attól függ, mennyire markáns ez az érzékenység.

Előbb utóbb érzéketlenné válik majd a daganat a hormonkezelésre, ez lehet évek, vagy hónapok csupán.

Ezen most ne gondolkozzon, lehet évek mulva más kezelési lehetőség is rendelkezésre fog állni.

Dr. Tóth Judit
Dr. Tóth Judit Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus
Kérdés: 2016. december 09., 00:29; Megválaszolva: 2016. december 09., 05:53
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
Májsejtrák áttéttel
Kérdés májáttétről
Benfogamma 5 fluorouracil mellett
Műtét előtt
Majmegnagyobbodas