• Tanács kérés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Úr/Nő! Kérném a tisztelt cimzetett, hogy olvassák el kórszövettan leletet. Kérném a véleményüket, hogy gyógyszeres kezeléssel elmulasztható-e vagy csak műtétel? Kell-e utókézelés ha igen akkor mi? Mennyire súlyos ez a diagnózis? Válaszukat előre is köszönöm! Tisztelettel Kné!

        Dr. Tóth Judit válasza a emlőrák témában

        Kedves Kérdező! A szövettani lelet egyértelműen rosszindulatú emlődaganatot jelez. Ahhoz, hogy további teendőkről véleményt tudjak mondani szükséges tudni, hogy mennyire kiterjedt a daganat, vagyis hol fordul elő az emlőben, van e több góc, érintettek e a nyirokcsomók, van e eltérés a mellkasröntgenen, hasi ultrahang leleten, stb..... Tehát amit most tudok mondani, hogy ezzel további teendők vannak. Feltehetően szükség lesz műtétre és utókezelésre is, de ennek pontos formáiról az adatainak birtokában fog dönteni az onkológiai szakbizottság. Ebben a bizottságban radiológus, patológus, sebész, onkológus vesz részt, akik minden szempontot figyelembe fognak venni ahhoz, hogy az Ön számára legoptimálisabb és egyben a legbiztonságosabb eljárásokat felajánlják.


        Dr. Tóth Judit
        Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus Itt kérdezhet

        Dr. Tóth Judit

        Kérdés: 2015. július 27., 13:27; Megválaszolva: 2015. július 28., 16:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: