Mire vigyázzak?

Tisztelt Tóth Judit Doktornő! 2015.01.19-én heamangioma címmel ellátott kérdésemre nagyon szépen köszönöm válaszát, viszont szeretnék még egy kérdést feltenni ezzel a témával kapcsolatban, hogy valójában mivel még nem nagy méretű 2.5 cm-es a 4-es szegmensben van, és hétfői nap mehetek dolgozni viszont nehezebb ládákat is szoktam emelgetni nem okoz-e valami problémát, mennyire kell vigyáznom mert annyit olvastam róla hogy nagyobb trauma esetén repedhet meg, gondolom esés következtében vagy ütődéstől. Szeretném azért tudni mire kell odafigyelnem? Előre is köszönöm válaszát! Tisztelettel: G.Krisztina

Dr. Tóth Judit válasza haemangioma témában

Kedves Krisztina!

Ami nagyobb kockázatot jelenthet az valóban a trauma lehet. Itt baleset, komoly ütés jöhet csupán szóba. Ne aggódjon, ne szorongjon emiatt. Időként ultrahanggal leellenőrizteti és ha nincs változás, nem lesz teendő vele semmi.

Dr. Tóth Judit
Dr. Tóth Judit Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus
Kérdés: 2015. január 22., 12:11; Megválaszolva: 2015. január 22., 20:05
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
Lehet-e az intramuscularis haemangioma...
Kedves Doktornő! Több, mint fél éve érzek állandó fájdalmat bal combomban, 30 cm-rel a térdem felett, mélyen, a csont mellett. Októberben...
Érdaganat
Üdv. A következő a problémám, úgy április közepén egy anyajegyem nagyon csúnyára megváltozott, pirosas-lilás színű lett és kiemelekedőbb....
Haemangioma a csigolyában
Nyaki ée hátfájdalom miatt MR vizsgálaton vettem részt.Több más probléma mellett a C.VII.és TH.VI.csigolyatestekben 1 cm-es haemangiomára...
Haemangioma?
Tisztelt Doktor Úr/Nő!        Az lenne a kérdésem, hogy a májon lévő haemangioma mennyire biztosan ismerhető fel ultrahanggal? Feltétlenül...
Haemangioma?
Két nappal ezelőtt Uh vizsgálaton voltam, mivel hogy 2007.májusában egy melanomát (0, 95mm vastagságu volt) távolitottak el a bal lábszáramról, és...