• Prosztatarák, csontáttétekkel.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Nagykálnai Dr Úr! 2010.02.-ban diagnosztizáltak a férjemnél prosztatarákot csontáttétekkel. Hormonkezelést kapott ez év 07.hó-ig. Napi 1 tabletta, havi 1 zometa, 3 havonta 1 injekció.Ekkor a PSA 759-re emelkedett. Így 08.hótól taxan kezelést kapok+zometa havonta, 5 kezelésen vagyok túl. A 3. kezelés után 343 lett a PSA. A gyomrom mindig fáj,Cerucal nem akar használni. Egy hete volt a kezelés. Az infúzióstű környékén most egy vörös folt keletkezett. Vérzékenység vagy fertőzés lehet? Mivel kezeljem? Nagyon köszönöm a válaszát. Tisztelettel:bjné

        Dr. Molnár Anna válasza a prosztatarák, kemoterápia témában

        Kedves Kérdező! A branül környékén észlelt piros folt, gyulladásra/fertőzésre utal. A beteg általános állapotától függően elegendő lehet helyi kezelés (phenyl-butazon, antibiotikumos kenőcs), csökkent immunrendszer, illetve láz esetén szisztémás (szájon keresztüli vagy vénás) antibiotikum kezelés szükséges!


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 18., 16:59; Megválaszolva: 2011. december 21., 11:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés