Magas hemoglobin

Cukor beteg vagyok már 18 éves korom óta. A hemoglobin szintem 12, 5.Gyermeket szeretnék.Évek óta nem tudják beállítani Mit lehet tenni.Reménykedhetek-e. Mónika.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Felszeghy Enikő válasza cukorbetegség témában

Kedves Kérdező!

Felvételezem, hogy a HbA1C értéke magas. Egy kicsit kevés az információ ahhoz, hogy mondhassam, hol a hiba, de az biztos, hogy egy babának nem tesz jót (Önnek sem) , ha ennyire magas az érték. 6, 5% felett nem ajánlott a terhesség. Mindenképpen a gondozó orvosával kellene megbeszélnie, hogy az inzulinadagolást vagy a diétát kell változtatni, hogy működjenek a dolgok. Egyébként ebben az esetben az inzulinpumpa kezelés lenne talán a legmegfelelőbb. Ha megírja, hol lakik, tudok talán segíteni, kit érdemes megkeresnie. Budapesten pl. Kerényi drnő és Wudy Krisztina drnő rendelését.

Dr. Felszeghy Enikő
Dr. Felszeghy Enikő gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus
Kérdés: 2011. március 03., 13:01; Megválaszolva: 2011. március 05., 19:45
Kérdések és válaszok: Cukorbetegség (diabétesz)
Fruktóz, rosszullét
Xultophy hasznalata
Vércukorszint
HOMA vizsgálat kiértékelése