• Lábszárfekély

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        1 eve mutottek,a labszarfekelyem miatt.sajnos ujra kialakult,mar tobb gyogymodot ki probaltam,de nem sok sikerrel.eddig csak az also boka alatti teruleten keletkezett seb,most a boka felettin is ugyan ugy ki alakult.mar nem tudom mit kezdjek magammal,ennel egeszsegesebben nem elhet ember mint en,megis ujra elo jott a fekelyem.ha csak 1 kis eselyem van arra,tunet mentes legyek csak 1 honapot,kernem adjon nekem tanacsot,mit kovethetek el az egeszsegem erdekeben.:koszonettel:Lebbenszki Ferencne

        Dr. Csuth Ágnes válasza a lábszárfekély témában

        Kedves Asszonyom! Azt jó lenne tudni, hogy artériás vagy vénás keringési elégtelenség talaján jött létre a fekély, ennek megfelelően kell önt gondozni. Amennyiben lába visszeres, akkor a fogyás (ha túlsúly van), a rugalmas harisnya, a keringést javító venotonikumok szedése javasolt, amikor még kicsi a fekély, tegyenek rá Actisorbot, ez nagyon gyorsan regenerálja a szöveteket.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 15., 10:53; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 10:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés