• Protopic 2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Gál Mónika! Köszönöm gyors válaszát. Az Ön által javasolt vizsgálatokon voltam: H. pylori és tejcukor-teszte, negatív lett, fül-orr gégészeten is jártam, semmit nem találtak. Fogászaton is voltam, mert az egész problémám egy ínygyulladással kezdődött másfél éve. Ennek sem találták semmi okát, nem volt gond a fogaimmal. Az kiderült a vizsgálatok közben, hogy a vérnyomásom elég magas, erre kaptam egy gyógyszert(Nebilet), de a szedése közben a kiütéseim erősödtek ezért abbahagytam(nem tudom, volt-e összefüggés a szedése és a kiütések között, de a mellékhatásoknál szerepelt ez a tünet). Ezért egyre kevesebb reményt fűzök hozzá, hogy megtaláljuk az okot... Esetleg a Doktornőnek lenne még ötlete/tanácsa? Nem szeretném egész életemben a Protopicot használni, de jelenleg nincs más lehetőségem. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Gál Mónika válasza a bőrelváltozás témában

        Kedves Kérdező! A Protopic használatát én sem javasolnám folyamatosa a korábban említettek miatt. De sajnos nem tudok olyan alternatívát javasolni Önnek, ami vény nélkül hozzáférhető. Tekintettel arra, hogy egy összetett problémáról van szó, mindenképpen szakorvosi gondozást javasolnék. A Protopicot ugye csak bőrgyógyász szakorvos írhatja fel, tehát mindenképp szakorvosi vizsgálatra kell sort kerítenie. Kérdezze meg, hogy kontakt allergiára vonatkozó epicutan teszt felhelyezésére van-e mód? Mivel tünetei hátterében ez a tényező is felmerül.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 12., 10:04; Megválaszolva: 2010. augusztus 13., 15:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés