Hirdetés
      • bőr probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor nő/úr! Kb. 1 hónapja a bal talpamon megjelent egy általam, laikusként bőrkeményedésnek gondolt kb. fél cm átmérőjű, kemény tapintású, érezhetően mélyen a talpamban ágyazott, közepén lyukkal. Amelyre ha raállok nagyon fáj. Mostmár olyannyira hogy a fájdalom hasogató jellegű és a combomig érezhető. Az elváltozásrol fotót csatoltam. Kérem szíves segítségét hogy mi lehet ez és hogy mit lehet vele csinálni. Előre is köszönöm a válaszukat!

        Dr. Bodnár Edina válasza a bőrelváltozás témában

        Mindenképp mutassa meg személyesen bőrgyógyásznak, mert a leginkább valószínű vírusos szemölcs mellett az amelanotikus melanomát is ki kell zárni.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. január 02., 22:13; Megválaszolva: 2019. január 15., 22:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: