• Furcsa folt a mellkason

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Ez a folt már régóta ott van a mellkasomon, mikor nem ilyen barna akkor piros körbe kissé hámlik, el nem tűnik. Mi lehet ennek az oka, és mi vele a teendő?

        Dr. Bodnár Edina válasza a gomba témában

        Sajnos képet nem kaptam a kérdéshez. Valószínű, hogy gombás fertőzés okozza a bőrtünetet, ami az akut gyulladás után bebarnul. Kezelje Travocort krémmel.


        Kérdés: 2020. február 24., 11:48; Megválaszolva: 2020. március 17., 20:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Nő/Doktor Úr! A párommal nagyobb kihagyás után lefeküdtünk. Az aktus végeztével, a páromba élveztem, ami számára szinte azonnal égő, csípő érzést váltott ki. Másnap ez szintén megismétlődött. Ebből kifolyólag...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.