• Pros foltok a makkon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő ! Piros foltok a makkon . 2016-ban kezdődött az a problémám, hogy két piros folt keletkezett a makkomon .Elmentem bőrgyógyászatra és a Travocort kenőcsöt írták fel. Ez használ is.Négy napig minden nap bekenem egyszer , előtte persze lemosom langyos vízzel babaszappannal .El is múlik , de nemsokára ismét előjön. Nem viszket ,nem fáj , csak piros foltos. Házasságban élek immár 45 éve. Nincs külső kapcsolatom. Ami a probléma , hogy csak úgy tudok a csúcsra érni , ha szájjal elégit ki a párom . De nem tudom , de gondolom ez jelen esetben nem célszerű. Szóval nem lehet, vagy nem célszerű, esetleg tünetmentes időszakban lehet?? A gumi nem jöhet szóba, pedig az lenne célszerű. Küldök négy képet a kezelés előtt és utánról. Köszönettel .

        Dr. Bodnár Edina válasza a Gomba témában

        A szájban, de a hüvelyben is normálisan jelen levő gombák okozzák a tünetet. Canesten krémet használhat hosszú távon is, mert az nem tartalmaz steroidot, mint a Travocort.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2017. június 06., 14:27; Megválaszolva: 2017. június 23., 07:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy