Hévízi tó radon tartalmának hatása basaliomás bőrgyógyászati problémára

Hátamról kioperáltak egy 44x20x5 mm-es bőrrészletet. Szövettani eredmény. Carcinoma basocellulare multicentricum cutis. Megjegyzés: Az adott keresztmetszetekben a resectios szélek épek, bár az elváltozás multicentrikus jellegét figyelembevéve a resectios szélekről biztonsággal nyilatkozni nem lehet. 3 hónap múlva megyek kontrollra. Rendszeresen járunk Hévízre, kérdésem, hogy a tó vizének radon tartalma nem ártalmas-e. Fürödhetek-e benne? Üdvözlettel: V.K.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza basalioma témában

Basaliomát leggyakrabban UV sugárzás vált ki. Véleményem szerint a Hévízi tó radon tartalma olyan kismértékű, mely egészségre ártalmatlan.

Kérdés: 2015. május 18., 15:13; Megválaszolva: 2015. május 22., 22:12
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Örökletes hajhullás
Körömgomba
Fogamzásgátló-szüneteltetés
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek