Sulyos total ige

TISZTELT DR NÖ/ÚR A fiam 8 éve asztmás alergiás, a total ige 447, a többi alergia eredménye negativ. Szeretném megtudni hogy, ilyen esetben mit lehet tenni, mire hat ki az alergiája? Mennyire súlyos, el e lehet nöni ezt a fajta alergiát? Elöre köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csáki Csilla válasza allergia témában

Kedves Kérdező!

A magas össz IgE arra utal, hogy erőteljesen zajlik kisfia szervezetében az allergiás gyulladás, hogy mire allergiás valójában, az ezek szerint nem derült még ki. Nem valószínű, hogy kinövi az allergiát, az tűnik valószínűbbnek, hogy pár éven belül kimutathatóvá válik nála egy konkrét allergia, pl. parlagfűre, poratkára stb. és az asztma kinövésével egyidejűleg a szénanáthás tünetek fognak erősödni. Tehát, arra lehet számítani, hogy az asztmát kamaszkorban kinövi, de megjelenik helyette a szénanátha.

Üdvözlettel:

Dr. Csáki Csilla

Kérdés: 2012. szeptember 14., 09:46; Megválaszolva: 2012. szeptember 18., 18:02
Kérdések és válaszok: Allergia
Hajfesték allergia
Tojásallergia
Koronavírus vakcina beadása...
Allergia és vérvétel
Olthatóságom Covid-19 vakcinával