Sóskaleves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • fél liter tej
  • 60 dkg sóskalevél
  • 3 evőkanál tejföl
  • 2 evőkanál porcukor
  • só.

Elkészítés:

A sóskaleveleket alapos mosást követően megszabadítom a keményebb levélnyelektől, majd 15 percre beáztatom 2 deci sós vízbe. A tejjel együtt összeturmixolom, majd a tejföllel és a porcukorral ízesítem.

Hasonló receptek

Karfiolos karalábé leves

Leves, Könnyű

Allergia, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Brokkoli leves

Leves, Közepes

Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Joghurtos-tejszínes őszibarackleves

Leves, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: