Laborlelet téma

Laborleletemet kérem értelmezze

Orvos valaszol - WEBBeteg szerkesztőség
2011-05-05 19:20

Tisztelt Doktornő! Küldöm az értékeket referencia tartományokkal együtt: RBC 6, 5 T/L 4, 6-6, 2 MCV 78 fL 82-92 MCH 22, 8 pg 28-32 MCHC 392 g/L 320-360 Vvt süllyedés 10 mm/ó 3-8 Összkoleszterin 6, 4 mmol/I 3-5, 2 Glukóz 8, 9 mmol/I 3, 3-6,

Laborlelet

Orvos valaszol - Dr. Pataky Nóra
2011-04-30 16:45

Tisztelt Szakértő! 38 éves nő vagyok. Magas vérnyomással felkerestem a háziorvosomat, aki elrendelt egy laborvizsgálatot.Ezen néhány eredmény eltért a normálistól: Se Vas: 41.7 umoll/L Transzferrin szaturáció 0.62 VVT süllyedés: 1 mm/h Vize

Labor vizsgálat eredménye

Orvos valaszol - Dr. Pataky Nóra
2011-04-15 16:51

Labor vizsgálatok eredménye: Vizelet hemoglobin 50/uL Vizelet leukocita 25/uL Fehérvérsejt 13, 3/látótér Laphámsejt 28.6/látótér Baktérium szám 280, 4/látótér Vizelet ozmolalitás 156, 8 mOsm/kg Kérném szépen az eredmény kiértékelését. Túl vag

Értelmezés

Orvos valaszol - Dr. Pataky Nóra
2011-03-31 21:46

Tisztelt Doktor Úr! Segitsen tisztán látni.Labor vizsgálat: Glükóz: 8, 4 Dbil: 2, 8 Na: 033 K: 3, 4 Cl: 96 TP: 84 Alb: 32 Fvs: 7, 43 Neutr: 4, 36 Lymph: 2, 23 Mono: 0, 7 Eosi: 0, 11 Baso: 0, 03 Neutr: 58, 7% Lymph: 30% Mono: 9, 4% Eos: 1, 5% Bas: 0

Laborértékeim aggaszatnak

Orvos valaszol - Dr. Pataky Nóra
2011-03-31 18:00

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Többször voltam már felfázva, vesegyulladásom is volt, és 4hónapja szültem. Voltam vérvételen, mert már hosszú hónapok óta izzadok éjszaka, és megint nagyon felfáztam. Értékeim: wbc4, 84 ref.tart.5-10 lym40, 8 ref.tart25-

Cukorbetegség - férjem nem veszi komolyan

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő
2011-03-19 19:48

Férjem II.tip. cukorbeteg, sajnos nem veszi komolyan. Időnként diétával leviszi a cukrát, de mindig vissza megy. Kapott rá gyógyszert nem szedi. Laborja most volt, kérdésem, hogy milyen a lelete: vörösvértest 5, 54 T/L MCV76, 40 fl, MCHC 26, 70 pg M

Labor eredmény

Orvos valaszol - Dr. Molnár Anna
2011-03-01 11:49

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Kérem szíveskedjen véleményt mondani az alábbi laboreredményemről. Nátrium 144 Kálium4, 21 Klorid 111 Glucose 5, 2 Carbamid 2, 9 Hugysav 213 Bilirubin 21, 5 ASAT (GOT) 18 ALAT (GPT) 21 Szérum Alk.Foszfatáz 181

Laborlelet

Orvos valaszol - Dr. Balogh Andrea
2011-02-22 14:51

Szeretném ha értékelné a laborleletet: szérum Kreatinim28umol C.Reakt.protein.hs.megh0, 3mg WBC-FVS4, 83G/L NEU48, 00 EOS0, 01G/L EOS0, 20 BASO0, 01G/L BASO0, 20 HCT0, 354L/L LUC0, 16G/L LUC3, 40 CSAK AZOKAT ÍRTAM LE AMIK ELTÉRNEK AZ ÉRT

Laboreredmény véleményezés

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő
2011-02-18 16:26

Tisztelt Szakértő! Laboreredményeimről szeretném a véleményét kikérni: S.Glukoz 6.0 mmol/l HDL Koleszt.dire 2.02 mmo/l Cholesterin 6.2 mmo/l Kreatinin 97 umol/l Hgb 12, 6 gr/dl MCHC 31, 5 % A többi eredményem mellett nem volt *. Előre is

Labor eredmény, állítólag jó...

Orvos valaszol - Dr. Felszeghy Enikő
2011-02-07 21:01

Üdvözlöm! Az elmúlt néhány hónapban egyre fáradékonyabb vagyok, nem tudok fogyni, akárhogy is próbálkozom. Sokszor megszédülök (állítólag a változókor a hibás) Elmentem az orvoshoz. Egy kedves doktornő volt a helyettesorvos. Ő azt mondta szerinte