Lézeres látásjavítás téma

Lézeres szemműtét? Fogadd el, ha a legtapasztaltabb nem talál alkalmasnak

Sasszemklinika - Szponzorált tartalom

Ma már nagyon sokan választják a lézeres szemműtétet, hogy megszabadulhassanak a szemüvegtől vagy a kontaktlencsétől és visszanyerjék az éles látás élményét. Rövidlátóknál, mínuszos dioptria esetén -12 dioptriáig, távollátoknál, azaz pluszos dioptria esetén akár +5,5 dioptriáig korrigálhatók a fénytörési hibák. Ám a kezelés eredménye, tartóssága érdekében a beavatkozást mindig egy alapos vizsgálat előzi meg. Ekkor az orvos a saját, és az intézmény tapasztalatára alapozva dönt arról alkalmas-e a páciens a kezelésre. Miért érdemes a vizsgálat eredményét komolyan venni? Melyik klinikában bízzunk? (x)

Lézeres szemműtéten gondolkozik? Jól nézze meg, kire bízza a látását!

Sasszemklinika - Szponzorált tartalom

Ha már egynél több a lehetőség, bizony fejtörést okozhat bármilyen választás, különösen akkor, ha orvosi beavatkozásról van szó. Ha a szemünk fényére nemcsak képletesen vigyázunk, hanem az éles látás visszanyerése érdekében a lézeres szemműtéten is elgondolkodunk, akkor be kell gyűjtenünk minden elérhető és számunkra fontos információt a szóba jöhető klinikákról. Mutatjuk, hogyan érdemes klinikát választani. (x)

5+1 indok, amiért eldobtam a szemüveget és a kontaktlencsét

Optimum Látásjavító Lézerközpont

A hétköznapok a szemüveg és a kontaktlencse ellen beszélnek. Szemüveges, kontaktlencsés sorstársam, árulj el nekem valamit! Álmodtál már arról, hogy az éjszakai pihenésedből felébredve éles vonalak fogadnak a homályba burkolózó szoba helyett? Hogy egyszer szemüveg nélkül is megtalálod a lakáskulcsot? Hogy megihatsz egy forró teát párás tekintet nélkül? Hogy eltelhet egy hét szemirritáció nélkül? Hidd el, ez nem csak álom, és mi megsúgjuk a megoldást is! (X)

Szemüveg vagy lézeres látásjavítás?

Optimum

Ma már szinte mindenkinek van olyan ismerőse, aki átesett lézeres látásjavításon, de sokan ragaszkodnak a jól bevált szemüveghez vagy kontaktlencséhez is. Az alábbiakban összegyűjtöttük, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, ha a látásjavításon gondolkodunk.(x)

Látásjavítás - egyénre szabva

Optimum

A lézeres látásjavítás az elmúlt évtizedekben rohamosan fejlődött: modern ellenőrző mechanizmusok garantálják a pontosságot, és pár perc alatt, fájdalommentesen lehet korrigálni a rejtett fénytörési hibákat is. (x)

Lézeres látásjavítás: éles látás pár perc alatt

Optimum

A szemüveg vagy a kontaktlencse sokak számára nem jelent tökéletes megoldást. Az éles látás azonban ma már nem kiváltság: lézeres technológiával mindössze pár perc alatt, fájdalommentesen lehet korrigálni a fénytörési hibákat. (x)

lézeres szemműtét és BNO,

Orvos valaszol - Dr. Cserháti Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Nagyon nehezen jutok el szemészetre, így fontos lenne a válasza! Pár éve látóideg gyulladás miatt elvesztettem a látásomat a jobb szememre. ( papilla oedema, maculatája oedema is le van írva.) Csak fehér "tejüveg színben láto