Lézeres látásjavítás téma

Lézeres szemműtét? Fogadd el, ha a legtapasztaltabb nem talál alkalmasnak

Sasszemklinika - Szponzorált tartalom
2020-02-10 09:03

Ma már nagyon sokan választják a lézeres szemműtétet, hogy megszabadulhassanak a szemüvegtől vagy a kontaktlencsétől és visszanyerjék az éles látás élményét. Rövidlátóknál, mínuszos dioptria esetén -12 dioptriáig, távollátoknál, azaz pluszos dioptria esetén akár +5,5 dioptriáig korrigálhatók a fénytörési hibák. Ám a kezelés eredménye, tartóssága érdekében a beavatkozást mindig egy alapos vizsgálat előzi meg. Ekkor az orvos a saját, és az intézmény tapasztalatára alapozva dönt arról alkalmas-e a páciens a kezelésre. Miért érdemes a vizsgálat eredményét komolyan venni? Melyik klinikában bízzunk? (x)

Lézeres szemműtéten gondolkozik? Jól nézze meg, kire bízza a látását!

Sasszemklinika - Szponzorált tartalom
2019-12-16 11:35

Ha már egynél több a lehetőség, bizony fejtörést okozhat bármilyen választás, különösen akkor, ha orvosi beavatkozásról van szó. Ha a szemünk fényére nemcsak képletesen vigyázunk, hanem az éles látás visszanyerése érdekében a lézeres szemműtéten is elgondolkodunk, akkor be kell gyűjtenünk minden elérhető és számunkra fontos információt a szóba jöhető klinikákról. Mutatjuk, hogyan érdemes klinikát választani. (x)

Látásjavító kezelések: mit válasszak?

Támogatott tartalom - Optimum Látásjavító Központ
2013-03-01 11:05

LASIK, IntraLASIK, LASEK, PRK – a lézeres látásjavítás iránt érdeklődőknek nem könnyű eligazodni a sokféle kezelés között. Cikkünkben az eljárások bemutatása mellett egy kedvezményes lehetőségre is felhívjuk a figyelmet. (x)

Szemvizsgálat eredménye

Orvos valaszol - Dr. Cserháti Zoltán
2021-11-03 17:22

Tisztelt Dr, Cserháti Zoltán! Szemvizsgálat leletének értelmezésében kérném szíves segítségét. A bal szemem teljesen ép, de a jobb oldalinál találtak néhány dolgot. Jobb szem: Papilla: éles határú jó színű. Érrajz: kornak megfelelő. Macula tájék:

lézeres szemműtét és BNO,

Orvos valaszol - Dr. Cserháti Zoltán
2017-12-04 02:29

Tisztelt Doktor úr! Nagyon nehezen jutok el szemészetre, így fontos lenne a válasza! Pár éve látóideg gyulladás miatt elvesztettem a látásomat a jobb szememre. (papilla oedema, maculatája oedema is le van írva.) Csak fehér "tejüveg színben l