• Hpv témájú cikkek

        WEBBeteg - B. M., szakfordító, Lektorálta: Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        A szemölcsök kellemetlenek, és akár veszélyesek is lehetnek. Némelyek maguktól eltűnnek néhány nap alatt, mások viszont akár hónapokig vagy évekig is makacsul kitartanak.
        Orvos valaszol - Dr. Bodnár Edina
        Kedves Doktor nő/úr! Sajnos hpv-t diagnosztizáltak nálam 2017 márciusban, bár valószínűleg évek óta megvan a fertőzés, mert 2015 óta csak a Párommal voltam. (A HPV TIPIZÁLÁS EREDMÉNYE: POZITÍV, AZONBAN A VIZSGÁLT ALACSONY (LR)...
        WEBBeteg - M. Zs.
        A futószemölcs (lapos szemölcs, verruca plana) egy olyan jóindulatú bőrnövedék, melyet a humán papilloma vírus (HPV) bizonyos törzsei okoznak.
        Orvos valaszol - Dr. Papos István
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Két héttel ezelőtt HPV vírusos szemölcsöket távolítottak el a péniszem környékéről, illetve róla lézeres módszerrel. Szépen gyógyul, már szinte nem is látszódik a helyük. A kérdésem az volna, hogy...
        Orvos valaszol - Dr. Árki Ildikó
        Kedves Ildikó, amiatt írok önnek, mert egy hete lett egy kinövés a nemi szervemen, és internet alapján szemöcs vagy hpv. A kérdésem az lenne, hogy sok azonos bokszerünk van tesómmal, és ő el tudja e kapni tőlem, úgy hogy felhúzza a...
        WEBBeteg - Balogh Mária, újságíró
        A nyaralások előtt sokan későn gondolnak a vírusos szemölcseik eltávolíttatására, így nemcsak esztétikai gondot jelenthet például a futószemölcsök (verruca plana juvenilis) látványa, de a túlzott UV sugárzás sem hat jól a beteg bőrfelületre.
        Orvos valaszol - Dr. Papos István
        Tisztelt Doktor Úr! Páromnak évek óta szemölcsök vannak a nemi szervén, kb 15-20éve szedtek is le neki, de azóta is elő-elő jön 1-1. Vett ACETOCAUSTIN-t, amit szokott időnként használni 1-2hétig (olyankor addig nem vagyunk együtt...
        Orvos valaszol - Dr. Bodnár Edina
        WEBBeteg - Tóth András, újságíró
        Nemtől függetlenül 12 éves kortól egészen 65 éves korig javasoljuk a HPV-oltást. Egyre többen igénylik, bár nem minden szülő veszi igénybe térítésmentesen lány gyermekük számára az oltást. Dr. Hernádi Balázst, a Nőgyógyászati Központ nőgyógyászát kérdeztük.
        WEBBeteg - Dr. Dobi Gyöngyi, belgyógyász
        HPV
        A méhnyakrák már korai stádiumban is jól felismerhető, és megfelelő kezeléssel akár végleges gyógyulás is elérhető, ennek ellenére a méhnyakrákos megbetegedés napjainkban is kiemelkedő helyet foglal el a halálozási statisztikákban.
        Orvos valaszol - Dr. Papos István
        Tisztelt Szakértő! A volt feleségemnek magass rizikófaktoró HPV-je volt! 10 évig éltünk együtt és a kapcsolat elején kiderült, hogy ő fertőzött! Már másik kapcsolatban vagyok! Én mindig tünetmentes voltam! A válás óta kb. 3...
        A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!