• Gyógynövény téma

    Több mint TestŐr
    Az idő múlásával nem feltétlenül a ráncok megjelenése a legijesztőbb, hanem a szellemi leépülés. Feledékenyebbek leszünk, romlik a memóriánk, ezért meg kell próbálnunk lassítani a folyamatot.
    Több mint TestŐr
    Mindannyian szeretnénk a nyárra a lehető legjobb formánkat hozni: folyamatosan arra törekszünk, hogy fiatalosak maradjunk. A T-kód kutatási program arra próbált megoldást találni, hogy hogyan állítható meg az öregedés.
    Több mint TestŐr
    A jó idő beköszöntével egyre több időt töltünk a szabadban. A játékok közben azonban kisebb-nagyobb sérülések, karcolások előfordulhatnak, melyeket kezelnünk kell.
    Több mint TestŐr
    Csonka András az ország kortalan színésze, aki sok-sok évet letagadhatna a korából. A szinte mindig lendületesnek és energikusnak tűnő sztár „örök” fiatalságának titkát mindenki tudni szeretné.
    Több mint TestŐr
    A változókorral rengeteg tünet jelenik, ami szívesen eltüntetnénk, vagy legalábbis enyhítenénk.
    Több mint TestŐr
    A természetesség híveinek talán nem ismeretlen hogy személyre szabott tanácsadást is kaphatnak fitoterapeutáktól bizonyos gyógyszertárakban, amennyiben a gyógynövények jótékony hatásaival szeretnék kiegészíteni kezelésüket, de még számukra is újdonság lehet, hogy az esti relaxációt már gyógynövényes filterek segítségével is élvezhetik egy kád forró vízben.
    WEBBeteg - B. M., szakfordító
    A sportsérülések kezeléséhez sokan alternatív gyógymódokat keresnek. Azonban nem biztos, hogy ezek valóban hatásosak. Tekintsük át röviden, milyen módszerek segíthetnek azoknak, akik a gyógyszerszedést mindenképp el akarják kerülni!
    WEBBeteg - Dr. Csuth Ágnes, családorvos
    Manapság az emberek gyakran legyintenek, ha egy rutinvizsgálat során bármilyen elváltozásra fény derül. A fokozott tempó és a stressz miatt sokan a könnyebb utat választják, hiszen sokkal egyszerűbb egy tablettát bevenni és attól várni a gyógyhatást, mint odafigyelni a helyes táplálkozásra és megfelelő minőségű táplálékkiegészítőket fogyasztani.
    Orvostkeresek Egészségmagazin
    A természet patikája számos bajra gyógyír, nincs ez másként a bőrhibák esetében sem. A gyógynövényes mélyhámlasztás segítségével a sima, fiatalos bőr sokak számára elérhető.
    WEBBeteg - Dr. Csuth Ágnes, családorvos
    Néhány gyógyhatású növény, melyek előnyös tulajdonságait újból elkezdtük felfedezni és felhasználni, mivel kedvezően hathatnak diabétesz esetén.
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!