Góc téma

Vizsgálatok, góckutatás a nem sürgősségi operációk előtt

WEBBeteg - Balogh Mária, újságíró

A koronavírus-világjárvány harmadik hullámának végéig csak egyes magánklinikákon végeztek - önköltséges - nem sürgősségi műtéti beavatkozásokat. A COVID-19 járvány meredeken emelkedő, második hulláma miatt az elmúlt esztendő novemberében lépett életbe az Emberi Erőforrások Minisztériumának rendelete, miszerint a halasztható műtéteket átmenetileg felfüggesztették.

Gócok - Számos panasz mögött megbújhatnak

WEBBeteg - Dr. Csuth Ágnes, családorvos

A góc egy gyulladásos szövet, melyben a kórokozók továbbra is jelen vannak. Leggyakoribb gócok a mandulákban, a fogakban, az arcüregekben, az epehólyagban, a húgy-ivarszervekben bújnak meg.

Folyton bevérzik a barátom szeme, mi okozhatja? - Az orvos válaszol

WEBBeteg - Dr. Papp Júlia, szemész

A barátom szeme minden évben többször bevérzik, de nem tudjuk miért. Most újra megfájdult a szeme, de a kamillás borogatástól csak romlott az állapota - válogatás a WEBBeteg Orvos Válaszol rovatának kérdéseiből.

Mi lehet a baj?

Orvos valaszol - Dr. Halla Gabriella

Üdvözlöm! Még júliusban kezdődött h elkezdett fájni a jobb alsó fogam v az 5 ös v a 6 os.A röntgen semmit nem mutatott,több doboz antibiotikum sem szüntette majd a pajzsirigyem körül ciszták kezdtek nöni (psjzsmirigy betegség ki lett zárva) majdne

mandulaműtét szövődmény

Orvos valaszol - Dr. Zaránd Rajmund

Kedves Doktorúr! Ez év januárjában elkaptam egy makacs felsőlégúti gyulladást, amitől nem tudtam szabadulni, garatról sárgás váladék jött (a lágyszájpadlás-orrmandula felől) , több féle antibiotikumot is szedtem, cefzil, dalacin c-300mg, valamint

Bölcseségfog

Orvos valaszol - Dr. Csuth Ágnes

Nem jött ki a bölcseség fogam oldalra nött.Több éve magas a vérsüllyedésem, izületi panaszaim vannak.Okozhatja ez? Érdemes kimütetni? Köszönettel: