• Hírlevél, amilyet mindig is szeretett volna

    Szerző: webbeteg.hu

    Mit szólna egy olyan hírlevélhez, ami nem zaklatja Önt kéretlen információkkal, hanem Ön mondja meg, hogy miről szóljon és milyen gyakran érkezzen? A WEBBetegé mostantól ilyen. Ismerje meg, hogyan alakíthatja saját igényeihez hírlevelünket!

    A WEBBeteg hírlevél szolgáltatása idén júniustól teljesen Önnek készül, egyénileg, az Ön elvárásai alapján. Nálunk Ön állítja össze saját, személyre szabott hírlevelét. Nincs más dolga, mint kiválasztani, milyen gyakran kíván hírlevelet kapni és milyen témákat figyeljünk Önnek. Szolgáltatásunk ingyenes, és bármikor módosíthatja a figyelt témákat, a hírlevélküldés gyakoriságát, vagy le is iratkozhat róla.

    Mi változott?

    Az elmúlt tíz évben minden héten minden tagunk ugyanazt a hírlevelet kapta: válogatást az elmúlt időszak legjobb, legnépszerűbb cikkeiből. Nem vagyunk azonban egyformák, mindenkit más-más téma érdekel, ezért szolgáltatásunkkal mi is alkalmazkodtunk ehhez.

    Mostantól minden látogatónknak igyekszünk - a rendelkezésre álló információk alapján - a számára leghasznosabb cikkek, az őt érdeklő témák közül szemlézni. Ezzel a módszerrel mindenki más-más hírlevelet kaphat, amelynek összeállításánál figyelembe vesszük a cikkek témáját, fontosságát, újdonságát is.

    Sőt, a hírlevélküldés gyakorisága is bármikor tetszőlegesen beállítható.

    • Szeretne azonnal értesülni arról, ha egy Önt érdeklő cikk jelent meg a portálon? Válassza a Cikkértesítő hírlevéltípust!
    • Hetente szeretne egy válogatást az Önt érdeklő cikkek közül? Az Ön hírlevéltípusa a Heti hírlevél.
    • Csak alkalmanként szeretné olvasni cikkeinket? A Havi hírlevél való Önnek.

    Hogyan teheti egyre jobbá hírlevelét?

    Ahhoz, hogy minél jobb, hasznosabb cikkeket tudjunk küldeni Önnek, az Ön közreműködésére is szükség lehet.

    Adja meg a figyelni kívánt témákat személyes hírlevél profiljában! Minden hírlevelünkben megtalálható egy link az Ön személyes profiljára, ahol Ön is egyetlen kattintással, bejelentkezés vagy levélírás nélkül meg tudja adni, hogy mely témákról szeretne olvasni, vagy éppen törölni is tudja azokat a témaköröket, amelyek nem érdeklik. Amennyiben ezekben a témákban új cikk születik, Ön garantáltan értesül róla.

    Használja rendszeresen a WEBBeteget! Amennyiben Ön tesztet tölt ki, kalkulátort használ, kérdést tesz fel orvos szakértőnknek, rendszerünk tanul belőle, és ez alapján bővíti a figyelt témakörök listáját. Minél több alkalmazást használ, annál jobb és személyre szabottabb lesz hírlevelünk.

    Ha Ön új felhasználónk és még nem igényelt hírlevelet, a következő oldalon egyszerűen fel tud iratkozni szolgáltatásunkra és azonnal be is állíthatja a figyelni kívánt témákat: WEBBeteg.hu hírlevél profil

    WEBBeteg hírlevél profil

    Adatvédelem

    A WEBBeteg nem rögzít Önről semmilyen információt a külön hozzájárulása nélkül. Profiljába csak azok az információk kerülnek be, ahol Ön külön megadja e-mail címét.

    Amennyiben mégis meggondolja magát, a hírlevélből elérhető személyes profil oldalán bármikor tud törölni egyes témákat, vagy néhány kattintással le is tud iratkozni hírlevél szolgáltatásunkról.

    Amennyiben azt szeretné, hogy adatkezelési irányelveinkkel összhangban minden adatot töröljünk Önről, küldje el kollégáinknak törlési igényét az info[kukac]webbeteg.hu címre.

    Legutóbb frissült: 2018.06.15 11:25
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Mellhártyagyulladás

    Mellhártyagyulladás

    Dr. Brugós László

    A betegség tünetei a fájdalmon és nehézlégzésen kívül lehet a láz.

    Ízületi fájdalmak

    Ízületi fájdalmak

    B. M., szakfordító

    A reuma összefoglaló név, gyulladásos és degeneratív folyamatokat foglal magába.

    Kiváló márkaként tekintenek a WEBBetegre!

    A Szakmai Bizottság döntése alapján a WEBBeteg egészségportált a hazai fogyasztói top márkák között kiválóra minősítették, amivel idén elnyerte a MagyarBrands-díjat.

    Hosszú sorok a rendelőkben - Milyen lehetőségeink vannak?

    Egy MR vizsgálatra akár hat hónapot is várni kell, ráadásul a diagnosztika csak az első lépés; sok esetben ugyanilyen vagy még hosszabb várólistákkal kell számolnunk, ha egy gyógyító beavatkozásra kerül a sor. Jelenleg több mint 80 ezer beteg található az OEP által kezelt központi várólistán.

    Orvoshoz nem szeretünk járni - de akkor honnan tudjuk, mi a baj?

    Akut panasz, vagy betegség fennállásakor, az esetek több mint 90 százalékában nem fordulunk orvoshoz, noha a legtöbben félünk a problémák okozta esetleges szövődményektől – derül ki a Szinapszis Kft. legfrissebb kutatásából, amelyet a cég a WEBBeteg.hu internetes portál megbízásából készített.

    Megjelent a digitális WEBBeteg magazin

    A WEBBeteg legjobb cikkeinek exkluzív, lapozható változata ezúttal digitális formában, táblagépekre vagy okostelefonokra is letölthető módon jelent meg.

    Egészség: ismét a WEBBeteg lett Az Év Honlapja

    A WEBBeteg nyerte el Az Év Honlapja 2012 címet egészségügy kategóriában - derült ki a Magyar Marketing Szövetség által szervezett verseny hétfő esti eredményhirdetésén Budapesten. Különdíjat nyert a WEBBeteg Elsősegély mobilalkalmazása.

    Megújult, megszépült a WEBBeteg.hu

    Aki a mai napon felkereste portálunkat, már a megújult WEBBeteggel találkozhatott. A portál korábbi hasznos funcióinak megtartása mellett, újabb alkalmazásokat tett elérhetővé és egy könnyebben kezelhető, átláthatóbb dizájnnal várja látogatóit.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.