Mellnagyobbítás szilikon és szike nélkül, saját zsírral

Szerző: MTI

A plasztikai műtétek kora lassan lejár: felváltják őket az újfajta, fájdalommentes szépészeti beavatkozások őssejtekkel kezelt saját zsírral.

A média nemrégiben arról számolt be, hogy a szépségkirálynő-választáson Miss California "műmellekkel" versenyzett. Ez nem történhetett volna meg, ha Miss California a szilikonmentes emlőnagyobbítást választja! Ez az újfajta mellnagyobbító eljárás nem hagy hegeket, és az így megnövelt mell teljesen természetesnek hat. A szilikonimplantátummal megnagyobbított melleket azonban ma már nem csak a szépségversenyek résztvevői esetében kifogásolják.

Míg néhány évvel ezelőtt még a labdaméretű, felpumpált szilikonkeblek számítottak ideálisnak, a plasztikai sebészetben egyre nagyobb teret nyer a természetesség. Sok páciens csak egy-két kosármérettel nagyobb mellett szeretne, és fontosnak tartja, hogy a megnövelt emlő "valódinak" látsszon.

Természetesebb kinézet

"Az őssejtekkel ''dúsított'' saját zsír segítségével a modern orvostudomány képes valóra váltani azoknak a nőknek az álmát, akik nagyobb, természetesnek ható dekoltázsra vágynak." - állítja egy plasztikai sebészettel és fiatalító kezelésekkel foglalkozó bécsi szakember, Dr. Karl-Georg Heinrich, aki Európában elsőként kínál pácienseinek őssejttel kezelt saját zsír segítségével történő mellnagyobbítást.

Az eljárás során az első lépés az, hogy egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett, szabadalmaztatott mikrokanüllel óvatosan zsírszövetet vesznek ki a testből. A leszívott zsír egy részéből kinyerik az őssejteket, majd hozzákeverik a zsír többi részéhez. Az őssejtekkel dúsított saját zsírt ezután vékony injekcióstűvel befecskendezik az emlőbe. Az így bejuttatott őssejtek új, élő zsírszövet fejlődését indítják el.

Nemcsak mellnagyobbításra

Az eljárás csak néhány órát vesz igénybe, és elvégzéséhez elég a helyi érzéstelenítés vagy a kábult állapot; a beavatkozást követően a páciens a saját lábán hagyhatja el a rendelőt. A módszer biztonságos voltát és az eredmény tartósságát az Egyesült Államokban és Japánban végzett klinikai vizsgálatok is igazolták.

A Dr. Heinrich Klinikán az őssejttel dúsított saját zsírt a test más részeinek formálására is használják: a fenék, a csípő, a combok és a vádlik alakítására, mélyedések korrigálására, és az arc, a kéz és az emlők bőrének fiatalítására.

(MTI)

Hozzászólások (2)

Cikkajánló

Égető kérdés Égető kérdés

Melyek a dohányzás új formái és azoknak milyen hatásai vannak? (x)

A női hajhullás okai

Bármilyen furcsa, de naponta átlagosan 60-100 hajszálat veszítünk el a fejünkről és ez természetes, normális dolog. A már nem természetes...

Szépségszobrászat - a plasztikai...

A plasztikai, rekonstruktív és kozmetikai sebészet tárgykörébe számos olyan műtét tartozik, amelyek célja a normális, vagy a korábbinál...

Az intim szőrtelenítés kérdései

A részleges vagy teljes intim szőrtelenítés az utóbbi évtizedekben lett divat. Egészséges emberek esetében nincs orvosi állásfoglalás sem az intim...

A plasztikai sebész segíthet a...

A külsőnk elfogadása nem mindig könnyű feladat, sőt, ahogyan azt plasztikai sebészek megfigyelték, sokan kifejezetten egyfajta testképzavar miatt...

A szépség igenis mérhető

Kanadai tudósok megfejtették a szépség titkát. Elméletük szerint nem az egyénenként változó ízlés dönt arról, hogy egy arcot vonzónak...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.