Mire kell figyelnünk egy fertőtlenítőszer vásárlásakor?

Szponzorált tartalom
megjelent:

A pandémia életünk részévé vált, így a megfelelő higiénia fontosabb, mint valaha. Jó, ha tudja, nem csupán az egészségügyi intézményekben érhetőek el a hatékony fertőtlenítők. A legmagasabb színvonal a lehető legkedvezőbb áron - létezik? Igen, ezért érdemes megbízni a BradoLife termékekben. (x)

Életünk azon színterein, ahol a legtöbb időt töltjük, kiemelten törődnünk kell a higiéniával. Otthonunkban és a munkahelyünkön egyaránt fontos olyan tiszta és friss környezetet teremtenünk, amelyben védve érezhetjük magunkat a fertőző baktériumoktól, a gombáktól és a vírusoktól.

Hogyan válasszunk megfelelő fertőtlenítőt?

  • Vásárlás alkalmával mindig ellenőrizzük a termékek címkéjét, hogy az a vírusok elpusztítására alkalmas-e. Ennek megállításában segítségünkre lehet az is, hogy a bőr- és felületfertőtlenítő szerek címkéjén fel kell tüntetni az úgynevezett antimikrobiális spektrumot, azaz, hogy milyen jellegű kórokozók ellen használható. A hatékonyság miatt válasszunk vírusölő tulajdonságú terméket.
  • A fertőtlenítőszerek hatékonysága az alkalmazott behatási időtől és a töménységtől is függ. A behatási idő azt jelenti, hogy mennyi idő után fejti ki a fertőtlenítőszer a hatását. Válasszunk minél rövidebb behatási idővel rendelkező terméket, így egyszerűen, gyorsan és hatékonyan pusztíthatjuk el a jelenlévő vírusokat, baktériumokat.
  • Mindig tartsuk észben, hogy a kézfertőtlenítők vegyszernek minősülnek, ezért használatuk fokozott figyelmet követel. Kerüljük a túladagolásukat, kövessük az erre vonatkozó forgalmazói utasítást.
  • Figyeljünk a termék lejárati idejére.
  • A címkén megtalálható egyéb utasításokat is mindig alaposan olvassuk el.
  • Vásárlásnál figyelembe kell vennünk, hogy ki és mire fogja használni a fertőtlenítőt. Pl. gyerekeknek elegendő lehet kisebb kiszerelésű kézfertőtlenítő, míg a munkahelyen már a felületek tisztaságára is nekünk kell odafigyelnünk (billentyűzet, egér). Az otthoni higiénia megteremtése pedig indokolja a mindennapos használatot.

Ezeket a fontos szempontokat figyelembe véve a BradoLife termékek segítségünkre lehetnek a tökéletes higiénia megvalósításában.

Fertőtlenítő és fertőtlenítő között is van különbség

A BradoLife termékek antimikrobiális széles hatásspektrumú fertőtlenítő szappan és gél állagú készítmények, melyek adagolása és használata egyszerű és praktikus. Tisztít és fertőtlenít egy fázisban, továbbá bőrvédő adalékot is tartalmaz, ezzel segítve a bőr kiszáradásának elkerülését.

A termékek magas koncentrációban tartalmazzák a hatóanyagokat, így nagyobb a hatékonyságuk, a behatási idő pedig rövidebb.

A BradoLife termékeiből több kiszerelés is létezik, így a legkisebb táskába való flakontól a nagyobb kiszerelésű termékekig mindenki kiválaszthatja a számára ideális méretet. A BradoLife termékek leginkább kedvelt tulajdonságai közé tartozik, hogy nem ragadnak, gyorsan elpárolognak a bekent felületről, illatuk kellemes, nem folynak, nem szárítanak és hatékonyan fertőtlenítik a bőrt.

Legyenek valóban tiszták kezei!

A hazai fejlesztésű BradoLife termékek között mindenki megtalálja a számára ideális terméket, mely a széles termékpalettának köszönhető. A termékeket könnyedén beszerezheti online a webáruházból, illetve szinte bármely patikában, továbbá több drogériában és hipermarketben.

BradoLife - Gyors és hatékony megoldás kezünk tisztaságának helyreállítására!

Cikkajánló

Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.